De Podcastbaas

Nadat ik een Podcast Workshop had afgerond wist ik het zeker: dit wil ik vaker doen! Binnen no-time heb ik mijn eigen podcaststudio aangeschaft en beleef ik inmiddels al veel plezier aan het maken van podcasts. Als je je even verdiept in ‘Podcastland’ dan zie je dat er steeds meer luisteraars bijkomen. Inmiddels luisteren zo’n 7 miljoen (!) Nederlanders wel eens een podcast. De voorspelling van Markteffect Podcast Monitor is zelfs dat dit hetzelfde blijft of zelfs nog licht zal stijgen. Als je dit combineert met het gemiddelde dat er ongeveer 10 podcastshows zijn op 10.000 inwoners, dan zie je dat de markt nog lang niet verzadigd is. Sterker nog: we zijn nog maar net de verkenningsfase voorbij! Ondanks het feit dat er dus een idee bestaat dat er een wildgroei aan podcasts zijn, valt dat nog heel erg mee. Loop je zelf al langer met een idee voor een podcast? Maar wil je niet meteen een podcaststudio aanschaffen? Maak dan gebruik van mijn Podcast studio! Ik beschik over de juiste professionele apparatuur én mocht het nodig zijn: ik kan je ook begeleiden. Van het bedenken tot het script tot en met het bewerken van de audio.

 

Verrijk je podcast avontuur: huur jouw eigen professionele podcast studio in Twente!

Ben jij klaar om jouw idee van een podcast naar een hoger niveau te tillen? En ben je op zoek naar een informele, maar professionele studio omdat jouw kantoorruimte bijvoorbeeld niet geschikt is? Dan ben je bij mij op kantoor in hartje centrum van het mooie Borne (precies in het midden van Twente) aan het juiste adres. Dit is de perfecte plek om jouw verhalen tot leven te brengen. Het enige wat jij hoeft te doen is jezelf mee te nemen, een idee waar je het over wil hebben en jouw (eventuele) gasten! Of je nu een doorgewinterde podcaster bent of net begint, samen zorgen we ervoor dat je het beste uit elke opname haalt.

Podcast Studio huren? Ik beschik over de volgende zaken:

– 4 x RØDEcaster Pro PodMic microfoons
– 1 x RODEcaster Pro mengpaneel
– 4 x Devine PRO 4000 over-ear koptelefoon
– Ruimte en meubilair voor maximaal 4 personen (inclusief eventuele regie)
– Mogelijkheid tot editen van jouw audiobestand
– Technische ondersteuning
– Heerlijke koffie & thee
– Gratis parkeerplekken
– Ook mogelijk in avonduren & weekenden!

 

Kosten

Podcastbaas Basis (2 uur)

– Studio-opname alleen geluid
– Ruimte en meubilair
– 4 microfoons
– Audioapparatuur inbegrepen
– Inbellen van gasten is mogelijk
– Bestand wordt onbewerkt opgestuurd (exclusief montage)
– Inbellen van gasten is mogelijk
– Incl. begeleiding

Kosten €225,00 (exc. BTW)

Podcastbaas Pro (2 uur)

– Studio-opname alleen geluid & bewerken
– Ruimte en meubilair
– 4 microfoons
– Audioapparatuur inbegrepen
– Inbellen van gasten is mogelijk
– Kant-en-klaar audiobestand (inclusief montage, maximaal 40 minuten rauwe audio)
– Incl. begeleiding

Kosten €399,00 (excl. BTW)

Podcastbaas Hulp

Heb je net wat bedacht qua inhoud voor een podcast, maar weet je niet hoe je dit moet uitwerken tot een succesvol script? Vraag je je af hoe je luisteraars kunt boeien? Óf wil je graag dat ik de leiding overneem en de vragen ga stellen aan zowel jou als je gasten? Dan kan je tegen meerprijs ook mijn hulp als gespreksleider inschakelen. Afhankelijk van je vraagstuk ontvang je hiervoor een aparte offerte.

Neem contact op via corine@degeluksbaas.nl of 06-27453927 om jouw podcastaflevering op te nemen of voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid.