Kerstactiviteit

Ben je binnen jouw bedrijf in Twente nog opzoek naar een leuke kerstactiviteit met de collega’s? Iets wat het standaard buffet of ontbijt net wat extra’s geeft? Denk dan eens aan een kerstverhaal bingo! Terwijl het verhaal je meeneemt in een Twentse kerstklassieker, waarin ik op creatieve wijze anekdotes én eigen collega’s als hoofdpersonages weet te verwerken, moeten jij en je collega’s goed opletten en driftig meekruizen op een old school bingo kaart. Voor je het weet heb je een rijtje, diagonaal of de volle kaart compleet en maak je kans op te gekke prijzen!

Werkwijze & kosten Kerstbingo

Nadat ik je heb gesproken via telefoon of live met een kopje koffie, ontvang ik van jou de informatie die ik nodig heb (denk aan grappige anekdotes, typische bedrijfzaken, personeelsleden en hun functie) en dan start ik met met het maken van jullie eigen gepersonaliseerde Twentse kerstklassieker. Na het schrijven ontvang je hem digitaal en kan de bingo starten wanneer jij het er aan toe hebt en je leest hem zelf voor. De kosten bedragen €325,- (excl. BTW en excl. prijzen, die dien je zelf te verzorgen). Wil je liever dat ik het verhaal voorlees en mensen meeneem in de bingo? Dat kan ook. Afhankelijk van locatie in Twente, duur en tijd maak ik een offerte op maat en kom ik graag bij je langs om eens een gezellig potje bingo te spelen!

Kerstquiz in Ik hou van Holland stijl

Zijn jullie meer van het quizzen met de collega’s? Dan kan je eventueel ook kiezen voor de kerstquiz die de collega’s test op alles over kerst. Kerstmuziek, kerstweetjes, kersttradities: ga zo maar door! Na deze kerstige avond gaat iedereen met heel veel nieuwe kennis over kerst naar huis én hebben ze een leuke avond gehad. Lijkt dit je leuk? Neem dan even contact op en bespreken we de mogelijkheden.