Marketeer

mar·ke·teer (de; m,v; meervoud: marketeers)
1
iem. die beroepshalve aan marketing doet

Ja! Ik doe beroepshalve aan marketing. Met een master diploma Marketing Communication op zak en een voorliefde om mensen te enthousiasmeren voor zaken waar ik zelf achter sta, geniet ik elke dag onwijs van mijn werk! Op dit moment ben ik werkzaam als toerismemanager & citymarketeer in Borne. Ik werk samen met de BBO, Bornse Cadeaupas, Slag om Borne en zet me vrijwillig in voor de Melbuul’ndagen als bestuurslid & chef communicatie! Maar eigenlijk schuw ik geen enkel project met betrekking tot marketing & communicatie, content of sociale media. Wil je weten wat ik voor je kan betekenen of wil je graag samenwerken? Mail dan naar Corine@degeluksbaas.nl.

Enthousiastoloog

Van nature enthousiast. Van de kleinste dingen tot grote stappen: ik voel voor heel veel dingen een kinderlijk enthousiasme opborrelen. Ideaal, want gecombineerd met een dosis positiviteit kan het je ver brengen. Waar ik het meest enthousiast van raak zijn startende ondernemers of mensen met geniale ideeën voor bijvoorbeeld een nieuw merk, dienst, evenement of product. Heb je iemand nodig dit met je meedenkt? Iemand die enthousiast raakt en mogelijkheden ziet? Iemand die nieuw leven in je marketingafdeling blaast? Dan ben ik je vrouw! Ik help je graag op weg. Ik denk bijvoorbeeld met je mee, stel je de juiste vragen en wil met alle liefde je sparringpartner zijn. Op gebied van ondernemen, marketing, identiteit, content of conceptontwikkeling: waar jij maar behoefte aan hebt. Creatief strateeg en enthousiastoloog dus: sowieso een nieuw woord voor in de Dikke van Dale!

 

Verhalenverteller

Ik ben altijd op zoek naar mooie verhalen. En als ik ze gevonden heb, schrijf ik ze nog liever op. Doel? Verhalen vertellen met een gouden randje! Of ik dit nou inzet om een speech te maken voor jouw bruiloft (huur me in als ceremonieel trouwambtenaar!), voor het schrijven van jouw kick ass keynote of voor een column in de krant: ik ben gek op storytelling. En als echte verhalenverteller kon ik het daarom niet laten: ik heb een podcaststudio aangeschaft. Als nieuwsgierige vragensteller is het concept ‘podcast’ natuurlijk helemaal het einde. Mocht je nou graag een keer een podcast op willen nemen, mét of zonder mijn begeleiding, klik dan op De Podcastbaas. Tot slot heb ik ook nog een leuke kerstactiviteit voor je: een kerstverhaalbingo! Terwijl ik je meeneem in een gepersonaliseerde Twentse Kerstklassieker strepen jij en jouw collega’s driftig de nummers af op de bingokaart.