Trouwbaas

Trouwbaas
voor héél véél liefde!

Och wat kan ik genieten van de liefde. Ik word blij van alle verliefde mensen! Stellen die al 60 jaar lief & leed delen vind ik knus, ik ben altijd nieuwsgierig naar dé ontmoeting (niet onbelangrijk: wie maakte de eerste move?) en kan uren wegzwijmelen bij de veel te overdreven romantische films. En nee, daar schaam ik mij niet voor. Sterker nog: ik heb zelfs een opleiding tot ceremonieel trouwambtenaar gedaan! Onderdeel mogen zijn op de dag dat jullie elkaar het ja-woord gaan geven, is voor mij een groot cadeau. Ik leer jullie en jullie verhalen graag vooraf kennen, zoek alles tot op de bodem uit, ondervraag vrienden & familie en op bruiloft mogen jullie een op maat gemaakte ceremonie verwachten. Ik zeg JA! Jullie ook?

Ceremonieel trouwambtenaar & spreekster

Je hebt trouwambtenaren in vele soorten en maten. Je hebt de trouwambtenaren waar je uit kan kiezen bij de gemeente waar je gaat trouwen, je hebt BABS-en voor 1 dag (Buitengewoon Ambtenaar Burgelijke Stand voor één dag) en je hebt zelfstandig ceremoniele trouwambtenaren. De laatste, dat ben ik! Ideaal, want als je mij inhuurt als ceremonieel trouwambtenaar ben je niet verbonden aan een vaste locatie, een bepaalde datum, tijd of lengte van de ceremonie. Al zou je willen trouwen op Tweede Kerstdag, om 21:00 uur ’s avonds of ergens in een afgehuurde skithut: geen probleem!

Wettelijk een huwelijk sluiten kent namelijk wat beperkingen. Je mag vaak niet op elke willekeurige locatie trouwen, het kan soms niet in het weekend en je zit aan een tijd verbonden. Een idee is dus om op een ander moment voor de wet te trouwen (het liefst dan natuurlijk op de gratis dag in de gemeente) en ik verzorg vervolgens je ceremoniële huwelijk of partnerschapregistratie. We gaan gewoon alle stappen langs: van de geloftes tot het ja-woord, van het ondertekenen van de akte tot de tik met de hamer.

Denk je nou: “konden wij onze ceremonie nog meer eens overdoen” en “tegenwoordig is het veel leuker!”?

Geen probleem! Als ceremonieel spreekster kan ik samen met jullie het liefdesfeest dunnetjes overdoen. Misschien vier je wel een 12,5 jarig jubileum, of 30 of 40 jaar óf is er een andere aanleiding voor een feest: in een sfeervolle ceremonie spreken jullie opnieuw de belofte naar elkaar uit.

Vrolijke speech

Met een open, frisse blik gaan we samen jullie trouwceremonie vormgeven. Het wordt sprankelend, interactief, grappig en eerlijk. Ik neem écht de tijd voor jouw verhaal. Ik kom bij jullie langs, ga als een heuse inspector gadget op zoek naar mooie anekdotes en bel vrienden en familie. En zelfs de buurman van 13 jaar geleden als dat moet! Met ruimte voor belangrijke hoogte- en dieptepunten in jullie leven, lieve woorden en een goede dosis humor gaan we er een mooie dag van maken. Lang leve de liefde!

Tarieven

Elke bruiloft is uniek! En daarom is het altijd maatwerk. Maar je kunt rekening houden met een bedrag vanaf €795,00. Daarmee krijg jij de voltrekking van jouw huwelijk met de persoonlijke draai die jij graag wilt.